No neviem, porovnavat podla obsadenia terasy uspesnost low endoveho pajzlu Verne plneho studakov a hipsterskych sociek srkajucich cely vecer jedno pivo, s high endovou restauraciou s rakusko-uhorskou kuchynou je podla mna trochu mimo. 3-4 skupinky na biznis obedy v Zylinder mozu zarobit viac ako terasa Verne za cely vecer.
(este stale vyzeraju WC vo Verne horsie ako na hlavnej stanici?)
Lorenzo, nemozu.
Plny podnik zarobi vzdy viac, ako prazdny. (A btw, aj high-endovy podnik moze byt plny.)
Majitel Medusa group zaraba najviac na trojeurovych tackarnach, nie na Le Mondoch.
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
No neviem, porovnavat podla obsadenia terasy uspesnost low endoveho pajzlu Verne plneho studakov a hipsterskych sociek srkajucich cely vecer jedno pivo, s high endovou restauraciou s rakusko-uhorskou kuchynou je podla mna trochu mimo. 3-4 skupinky na biznis obedy v Zylinder mozu zarobit viac ako terasa Verne za cely vecer.
(este stale vyzeraju WC vo Verne horsie ako na hlavnej stanici?)
tak si ma navnadil, chodim za niecim podobnym do cierneho brodu pri galante, asi zajtra skocim okostovat aj sem
Lorenzo, nemozu.
Plny podnik zarobi vzdy viac, ako prazdny. (A btw, aj high-endovy podnik moze byt plny.)
Majitel Medusa group zaraba najviac na trojeurovych tackarnach, nie na Le Mondoch.