Nic originalne

pancopanco

pancopanco
Rozdiel medzi úspešnou a neúspešnou reštauráciou
 
lorenzo
lorenzo | 10.6.2013 09:48

No neviem, porovnavat podla obsadenia terasy uspesnost low endoveho pajzlu Verne plneho studakov a hipsterskych sociek srkajucich cely vecer jedno pivo, s high endovou restauraciou s rakusko-uhorskou kuchynou je podla mna trochu mimo. 3-4 skupinky na biznis obedy v Zylinder mozu zarobit viac ako terasa Verne za cely vecer.

(este stale vyzeraju WC vo Verne horsie ako na hlavnej stanici?)


mensevik
mensevik | 10.6.2013 23:23

tak si ma navnadil, chodim za niecim podobnym do cierneho brodu pri galante, asi zajtra skocim okostovat aj sem


Hipster Hitler
Hipster Hitler | 11.6.2013 09:10

Lorenzo, nemozu.
Plny podnik zarobi vzdy viac, ako prazdny. (A btw, aj high-endovy podnik moze byt plny.)
Majitel Medusa group zaraba najviac na trojeurovych tackarnach, nie na Le Mondoch.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryťZatvorit reklamu
loader